Over Birre

Werkend Nederland gezonder maken, dat is mijn missie. En daar werk ik elke dag hard voor! Mijn naam is Birre van Esveld. Ik ben een afgestudeerde gezondheidswetenschapper en werkzaam als health consultant en personal trainer. Ik help organisaties met vraagstukken rondom gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

In 2016 ben ik mijn eigen bedrijf, Birrefit, gestart. Dagelijks geef ik trainingen aan jong en oud, man en vrouw, vriendengroepen en bedrijven, waar dan ook. Mijn doel is om mensen (in organisaties) vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen leveren, zich lekker in hun vel voelen, fit, energiek en gelukkig zijn! Met mijn energie hoop ik zoveel mogelijk mensen te motiveren en te inspireren het beste uit zichzelf te halen. 

YouTube kanaal

Benieuwd hoe het is om met mij te sporten? Op mijn YouTube kanaal staan 10 full body home workouts van 30 minuten. Deze workouts kun je gemakkelijk vanuit huis doen en zijn voor ieder niveau toegankelijk.

History

Hoe het begon

Oprichting

Na het afronden van mijn master Gezondheids-wetenschappen kwam ik in 2016 op het idee om Birrefit op te zetten. Ik vond het tijd om van mijn hobby mijn werk te maken. En met succes. Binnen no-time waren de Birrefit bootcamps uitverkocht.

j

Mijn visie

Wanneer je je fysiek fit voelt, zul je je mentaal ook goed voelen. Sporten draagt bij aan een energiek en gelukkig leven. Door samen te sporten word je uitgedaagd, motiveer je elkaar en heb je meer plezier.

Mooie ervaringen

Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro heb ik 3 weken lang iedere ochtend bootcamps verzorgd voor het StudioRio huis. Voor Olympische ex-sporters, vrienden en familie van de spelers en hotelgasten. Een hele mooie ervaring! Ook heb ik in Kenia een training verzorgd voor 40+ kinderen. Iets wat ik nooit meer zal vergeten!

Dagelijks werk

In de afgelopen jaren heb ik mij gericht op vitaliteits- en gezondheidsmanagement in het bedrijfsleven. Naast mijn werk als bootcamp instructeur en personal trainer werk ik als health consultant bij Inhealth. Bij Inhealth help ik organisaties met vraagstukken rondom gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid.

INSCHRIJVEN

Get fit now!

De fitte versie van jezelf worden? Droom je altijd al van een strak lichaam? Maar lukt het je niet om jezelf te motiveren? Ik help je graag. Daag jezelf uit en schrijf je nu in!