Over Birre

Werkend Nederland gezonder maken, dat is mijn missie. En daar werk ik elke dag hard voor! Mijn naam is Birre van Esveld. Ik ben een gezondheidswetenschapper en werkzaam als health consultant en personal trainer. Ik help organisaties met vraagstukken rondom gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

In 2016 ben ik mijn eigen bedrijf, Birrefit, gestart. Dagelijks geef ik trainingen aan jong en oud, man en vrouw, vriendengroepen en bedrijven, waar dan ook. Mijn doel is om mensen (in organisaties) vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen leveren, zich lekker in hun vel voelen, fit, energiek en gelukkig zijn! Met mijn energie hoop ik zoveel mogelijk mensen te motiveren en te inspireren het beste uit zichzelf te halen. 

YouTube kanaal

Benieuwd hoe het is om met mij te sporten? Op mijn YouTube kanaal staan 10 full body home workouts van 30 minuten. Deze workouts kun je gemakkelijk vanuit huis doen en zijn voor ieder niveau toegankelijk.

INSCHRIJVEN

Get fit now!

De fitte versie van jezelf worden? Droom je altijd al van een strak lichaam? Maar lukt het je niet om jezelf te motiveren? Ik help je graag. Daag jezelf uit en schrijf je nu in!