Bootcamps for Mommas

Wil jij fit blijven tijdens jouw zwangerschap? 

Of werken aan jouw herstel na de bevalling?

MOMMABIR geeft bootcamps aan mommas (to be)

MOMMABIR

Zwanger en Fit

Veel vrouwen die in verwachting zijn denken dat je moet stoppen met sporten, maar het tegendeel is waar. Het is zelfs ontzettend goed voor je lichaam om door te blijven trainen, mits je wel wat aanpassingen doet. Bij MOMMABIR werken gecertificeerde trainers die jou graag helpen om je fit en energiek te voelen, zowel tijdens als na jouw zwangerschap.

Ben jij zwanger of wil je werken aan jouw herstel na de bevalling? Bekijk onderstaand welke vorm het beste bij je past. 

PRIJZEN

TRAININGEN

Plan jouw training in

Heb je een enkele les of strippenkaart gekocht, dan kun je jouw training gaan inplannen. In de agenda kun je terugvinden waar en wanneer de trainingen plaatsvinden. Via ‘Mijn account’ kun je jouw ingeplande trainingen en trainingsgeschiedenis bekijken. Zie ik jou snel?

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

PROEFLES

Benieuwd of dit iets voor jou is?

Schrijf je eenmalig in voor een gratis proefles.

REVIEWS

“Voor mij was het echt een succeservaring om onder fijne begeleiding oefeningen te doen die goed voelde. Ik zag er een beetje tegenop omdat ik al buiten adem ben na traplopen, terwijl ik best een oké conditie heb. Maar dat zwanger zijn doet toch iets met je. De structuur die aangebracht werd in de workout in duur en tijd. Oefeningen die goed voelde, morgen waarschijnlijk wel spierpijn. De locatie en persoonlijke aanpak van Birre ook fijn.”

“Je geeft super duidelijke uitleg van de opzet van de training, zodat iedereen weet wat er komen gaat. Er zit veel afwisseling in. Af en toe een feitje of een weetje is leuk zodat je begrijpt waarom je dingen doet. Je neemt jezelf ook weer niet te serieus, dat houdt het lekker luchtig en vooral leuk om te doen. Denk dat iedereen met een glimlach weer terug op haar fiets zit!”

“Goede intensiteit, ik heb getranspireerd dus dat vind ik fijn maar ook niet weer teveel van mijn lichaam gevraagd (wel veel spierpijn gehad het weekend!) :-). Ik vond het voor de rest fijn dat het best ‘low-key’ was en dat er duidelijk werd gezegd ‘luister naar je lichaam’, dat gaf mij een fijn gevoel.”

“Goede intensiteit en afwisseling tussen benen en armen. Ook vond ik het goed dat er vaak 2 opties waren, zodat je zelf je intensiteit kan bepalen adhv hoe ver/fit je bent.”

“Energiek, enthousiast en goed uitgedacht. Gezellige sfeer maar ook wel aandacht om even echt lekker te bewegen.”

“Ik vond het lekker actief! Ik had echt een beetje spierpijn vandaag en dat vond ik top! Ik vond het ook leuk dat er een lekker muziekje op stond waardoor we ook werden opgezweept! En de oefeningen vond ik leuk!”